راهکارهائی برای شما دوست عزیز که برای اولین بار تصمیم به جوجه کشی انواع پرندگان یا ماکیان گرفته اید باید
بدانید که دستگاه جوجه کشی معجزه نمیکند و برای رسیدن به نتیجه مطلوب کاربر مربوطه باید از دانش و آگاهی کافی در ارتباط با جوجه کشی ماکیان یا پرنده مورد نظر برخوردار بوده و یک سری پارامتر ها را رعایت نماید تا از اتلاف وقت و صرف هزینه مضاعف جلوگیری شود.
شرایط مورد نیاز اطاق جوجه کشی
یکی از موارد مهم و موثر در راندمان کار،تنظیم دما ، رطوبت و تهویه مناسب اطاق جوجه کشی است
به همین منظوراتاق جوجه کشی بهتر است نورگیر و روشن بوده و به آسانی قابل شستشو ، تمیز
کردن وضد عفونی باشد ( توجه داشته باشید که نور مستقیم خورشید بر روی دستگاه نتابد ) سطح کف اتاق باید مسطح و تراز بوده و تهویه به نحوی باشد که سالن را در تابستان خنک و در زمستان گرم کند و مانع از تراکم گاز کربنیک در سالن گرددوهوای تازه داخل اتاق جریان داشته باشد بهترین محل برای قرار دادن ماشین های جوجه کشی زیر زمین است( به شرط آنکه تهویه آن مناسب باشد )
زیرا معمولا زیر زمین ها در تابستان خنک و در زمستان گرم و از نظر رطوبت نیز مناسب است بهترین دما ما بین 20 تا 25 درجه سانتیگراد مطابق با 68 تا 77 درجه فارنهایت میباشد.
بالا یا پائین بودن دمای اتاق جوجه کشی باعث میشود تا سنسور دستگاه انکوباتور شما با اشکال مواجه شود.
بهترین درجه حرارت ، رطوبت وفشار هوادر سالن های مختلف جوجه کشی
18 درجه سانتیگرادبا رطوبت نسبی 75 درصد وفشار / بهترین درجه حرارت اتاق نگهداری تخم مرغ 23 درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی 50 درصد و فشار هوای هم / هوای هم تراز ، برای سالن ستر 23 درجه سانتیگراد ورطوبت 50 درصدو فشار منفی و سالن نگهداری / تراز،سالن هچر با دمای 23 درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی 65 درصد و فشار هوای منفی میباشد. / جوجه 9
توضیح اینکه وقتی حجم ورودی هوا بیش از حجم خروجی آن باشد فشار مثبت هوا در سالن بوجود میآیدو در حالتی معکوس فشار منفی هوا در سالن بوجود میآیدو زمانی که مقدار هوای ورودی با هوای خروجی برابر باشد به این حالت اصطلاحا فشار هوای هم تراز گفته میشود.
برای اطلاع از آخرین و جدیدترین مطالب ما را در تلگرام دنبال کنید